| Flaer | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 20:47 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| проблема появилась!=(((((( тосол жине через бачок ...яки б тильки проклакми нестав тече через кришку ы ппц=(( вид радиатора йде два шланги один заходить биля свычы,а другий там биля генератора...думав шось забилось...взяв витянув тих два шланги але тосол проходить нормально...заливаю в бачлк вин в радиатор и виходи з тих трубок.......але чому вин виходить через бачок??? и чому там де запихаэться свичка все окислилось?=(((
вєтєр в харю а я шпарю
|
| |
|
|
| Flaer | Дата: Вівторок, 2010-03-30, 20:42 | Повідомлення # 2 |
 Майор
| проблема появилась!=(((((( тосол жине через бачок ...якi б тiльки проклатки нестав тече через кришку i ппц=(( вiд радiатора йде два шланги один заходить бiля свiчi,а другий там бiля генератора...думав шось забилось...взяв витянув тих два шланги але тосол проходить нормально...заливаю в бачок вiн в радiатор i виходить з тих трубок.......але чому вiн виходить через бачок??? i чому там де запихаэться свiчка все окислилось?=(((
вєтєр в харю а я шпарю
|
| |
|
|
| scorpion_vp | Дата: Середа, 2010-03-31, 11:55 | Повідомлення # 3 |
 Подполковник
| Одна з причин, могло пробити прокладку головки циліндра. Відкрий кришку розшир бачка, заведи скут і подивись чи не булькає тосол. Якщо так, тоді знімай головку і дивись прокладку.
Viper Raсe 150 scorpionvpi@gmail.com
|
| |
|
|
| Flaer | Дата: Середа, 2010-03-31, 21:05 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| булькаэ..навить дуже!!!=(( що знимати? (пояснить будласка ...бо в тому я далекий)
вєтєр в харю а я шпарю
|
| |
|
|