|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| свіча |
| Oskar | Дата: Четвер, 2009-03-26, 08:37 | Повідомлення # 31 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
Статус: Offline
| serhii, Постав НЖК 6-7, і настроюй карб, шоб на свічці був червонуватий нагар....
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-03-26, 10:03 | Повідомлення # 32 |
 Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
| Quote (SiruS) NGK-китай попался. Абсолютно згоден, може навіть і не китай а “Made in Levandivka” (у мене був колись пенал з таким написом ) Будь-яка свіча є нормальною коли вона є оригінальною! Тому скажу тобі так: маю хорошого знайомого, який має власну гуртівню автозапчастин, купував свічки NGK в нього, на свічах вибито “зроблено у Франції”, на моє питання: -чому не в Японії? він довго сміявся ^_^ ^_^ після чого дав мені прочитати офіційний перелік запчастин хто і що до нас паставляють, я був вражений Як виявилося японці не мають жодного відношення до свічок NGK які у нас продаються з написом “зроблено в Японії” ^_^ ось так!
Повідомлення відредагував sashanova - Четвер, 2009-03-26, 10:05 |
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-03-26, 13:03 | Повідомлення # 33 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| sashanova, ты неправ, это японская компания, которая имеет свои заводы по всему миру. http://www.ngk.ru/1393.0.html http://www.ngk.ru/1394.0.html
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Четвер, 2009-03-26, 15:13 | Повідомлення # 34 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| Quote (sashanova) Як виявилося японці не мають жодного відношення до свічок NGK я тебе про это. в остальном ты прав )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Четвер, 2009-04-02, 12:26 | Повідомлення # 35 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Читай уважно “Як виявилося японці не мають жодного відношення до свічок NGK які у нас продаються з написом “зроблено в Японії” а не “Як виявилося японці не мають жодного відношення до свічок NGK ” Різницю змісту відчуваєш?
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 09:25 | Повідомлення # 36 |
 Подполковник
Репутація: 0
| Якшо їздити по місту то хватає жигульовську,я поїхав в Брюховичі тримав довго повний газ,поплавився електрод на жигульовській свічці !
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Anom1 | Дата: П`ятниця, 2009-04-03, 10:11 | Повідомлення # 37 |
|
Майор
Репутація: 0
| На мому кітайському рекстері 250сс стоїть, як не дивно, NGK BPR8ES, сумніваюсь шо вона Японська, наразі колір свічки нормальний, час покаже яка вона є! На мому Вайпері 150сс стояла якась фігня, яка мала чорний нагар, і прожила <1500км. Якщо ця NGK проживе 5000 і більше то можна казати шо кітай буває різний.
|
| |
|
| |
| S@B@ | Дата: Четвер, 2009-05-07, 22:54 | Повідомлення # 38 |
 Подполковник
Репутація: 1
| самое обидное что большинство товаров у нас в стране не есть ГЕРМАНИЯ,АМЕРИКА,ЯПОНИЯ!!! ВСЁ приимушествено собирается в китае(но по лицензии) у них дешевая рабочая сила!Это факт
240 км/ч существует!
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|