| Lord_if | Дата: Середа, 2007-11-28, 16:27 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Реальні
Репутація: 1 [2%]
Статус: Offline
| Я розбирав сьодні свій скут і вот на що наткнувся в повітряному фільтрі на такий паралон з таким жити можна чи бажано замінити?
|
| |
|
|
| Shark43 | Дата: Середа, 2007-11-28, 16:39 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
Група: Модератори
Репутація: 4 [8%]
| Lord_if, Жити ще можна!А якщо хочеш то помий в бензині і пропитай маслом від свого дирчика
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями... 
|
| |
|
|
| IhoR | Дата: Середа, 2007-11-28, 17:47 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Репутація: 0 [0%]
| як часто потрібно міняти паралон у фільтрі?
|
| |
|
|
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Середа, 2007-11-28, 18:03 | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Шеф
| Фільтруючий елемент повітряного фільтру (в деяких випадках його вже немає і замість нього тупо вставляють паролон) потрібно міняти в тому випадку коли він не дозволяє проводити повну очистку повітря, яке поступає в двигун! А саме, при наявності дир, великих тріщин, неплотного прилягання до коробки повітряного фільтру і т.д.... Або при такому ступені забрудення коли, повітря не може через нього поступати в двигун в необхідних кількостях, а його промивка та очистка не дають потрібного результату!
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
|
| Lord_if | Дата: Середа, 2007-11-28, 18:13 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Репутація: 1 [2%]
| він в мнене яукийсь не щільний по краях ніхто не має форми щоб вирізати а то ця дуже крива і ще який краще брати паралон?
|
| |
|
|
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Середа, 2007-11-28, 22:52 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Шеф
| Quote (Lord_if) ще який краще брати паралон? взагалі то краще купити оригінальний фільтр (фільтруючий елемент) або хоча б його китайський замінник - пояснюю чому, тому що в справжньому фільтрувальному елементі не паралон а спеціальний фільтр з ворсинками з одного боку!
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
|
| VeRmyT | Дата: Четвер, 2007-11-29, 02:09 | Повідомлення # 7 |
Майор
Група: Толкові
Репутація: 2 [4%]
| ТО для воздушного фильтра http://www.scooter-club.ru/remzona/airf.html
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
|