|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Вибір поршневої |
| KonRoY | Дата: Неділя, 2008-10-05, 11:17 | Повідомлення # 31 |
 Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| 65 кубова - 360 грн., VeRmyT, просто я брав в знайомого за гуртовими цінами. В нього всі деталі японські. Кого цікавить можу дати телефончик. Додано (2008-10-05, 11:17) --------------------------------------------- Підкажіть хто знає. Купляв новий поршень для себе. В комплекті йдуть два компресійних кільця та одне маслосборочне. Так от продавець сказав маслозборочне кільце не ставити. Потім був у майстра, який сказав його ставити. То скажіть де правда?
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-10-05, 16:58 | Повідомлення # 32 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| ставь, потому как лишних деталей в комплекте не бывает ) с другой стороны, кому виднее: механику, который шарит в этом или продавцу, который просто продает, наверняка нешаря разницы между алюминевой поршневой и чугунной?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| VeRmyT | Дата: Понеділок, 2008-10-06, 02:54 | Повідомлення # 33 |
 Майор
Група: Толкові
Репутація: 2
| Quote (KonRoY) Підкажіть хто знає. Купляв новий поршень для себе. В комплекті йдуть два компресійних кільця та одне маслосборочне. Так от продавець сказав маслозборочне кільце не ставити. Потім був у майстра, який сказав його ставити. То скажіть де правда? и без маслосъемного будет ездить--но лучше поставить.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Середа, 2008-10-08, 17:31 | Повідомлення # 34 |
 Майор
| Пропоную в цьому розділі також вказувати поршневі які не варто купляти. На власному гіркому досвіді не рекомендую ставити ЦПГ VMotor
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| RONJA | Дата: Четвер, 2009-01-29, 14:17 | Повідомлення # 35 |
|
Рядовой
| Quote (VeRmyT) Росточить то можно-но где найти такого спеца,чтобы это качественно сделал,там ведь нужно всё расчитать,тепловой зазор высчитать,а иначе или клинить будет,или поршень в цилиндре болтаться будет Я розточив циліндр на 0,25! Роботою токаря і шліфувальника задоволений, все робилося по мікрометру. КЛАСНО ЗРОБИЛИ!!!
|
| |
|
| |
| Erni | Дата: П`ятниця, 2009-01-30, 00:57 | Повідомлення # 36 |
|
Лейтенант
| То що все ж таки краще і дешевше, точити чи ставити нову ЦПГ? І які розцінки на такі приколи? (В мене Сузукі летс, поршнева заклинила)
Не їдь швидше, ніж літає твій ангел охоронець.
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-01-30, 03:20 | Повідомлення # 37 |
 Генерал-лейтенант
| я вот так сел и прикинул себе: насколько расточка увеличивает обьем мотора? я просто немогу никак посчитать...
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: П`ятниця, 2009-01-30, 10:33 | Повідомлення # 38 |
 Генерал-майор
Репутація: 5
| Гггг!!! SiruS, якщо ти думаєш що ти збільшиш потужність після росточки то ти помиляєшся!Зрозуміло що дешевше розточка!але тре знати людей які тобі це дійсно нормально зроблять!
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| OskaR2011 | Дата: П`ятниця, 2009-01-30, 11:39 | Повідомлення # 39 |
 Рядовой
Репутація: 1
| Quote (SiruS) я вот так сел и прикинул себе: насколько расточка увеличивает обьем мотора? я просто немогу никак посчитать... якшо розточка ремонтна (0,25мм) то тобі навіть 1см3 недобавиться......
Бережіть воду - пийте ПиВо!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-01-30, 15:15 | Повідомлення # 40 |
 Генерал-лейтенант
| как раз добавиться почти кубик ) дать формулу посчитать? )))
|
| |
|
| |
| transboy | Дата: Вівторок, 2009-02-03, 21:07 | Повідомлення # 41 |
|
Рядовой
| Quote (RONJA) Я розточив циліндр на 0,25! Роботою токаря і шліфувальника задоволений, все робилося по мікрометру. КЛАСНО ЗРОБИЛИ!!! В мене Хонда-Діо,ЦПГ аж проситься,дуже цікавить скільки коштує робота токаря і шліфувальника, що за фірма,де найти,а то сезон на підході.БУДЬЛАСКА , ПЛІЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
| |
| Oskar | Дата: Середа, 2009-02-04, 13:37 | Повідомлення # 42 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
| Quote (SiruS) как раз добавиться почти кубик Quote (OskaR2011) то тобі навіть 1см3 недобавиться но не кубік
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2009-02-04, 13:41 | Повідомлення # 43 |
 Генерал-лейтенант
| а это смотря как считать
|
| |
|
| |
| кашаний | Дата: Субота, 2009-02-21, 15:06 | Повідомлення # 44 |
|
Рядовой
| Quote (transboy) Quote (qnRONJA/qn)uzqЯ розточив циліндр на 0,25! Роботою токаря і шліфувальника задоволений, все робилося по мікрометру. КЛАСНО ЗРОБИЛИ!!!/uzq/uzquote В мене Хонда-Діо,ЦПГ аж проситься,дуже цікавить скільки коштує робота токаря і шліфувальника, що за фірма,де найти,а то сезон на підході.БУДЬЛАСКА , ПЛІЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Роозточка+шліфовка+поліровка поверхні для зменшення часу обкатки і задирів+ +промивка спецрідиною з інгібітором коррозії для видалення частинок абразиву з обробленої поверхні.На ринку 3роки-рекламацій не було.80677095518 після 20-00 щодня.
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Субота, 2009-02-21, 15:57 | Повідомлення # 45 |
 Генерал-майор
Репутація: 5
| кашаний, і скільки це задоволення виходить?
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|