| KonRoY | Дата: Неділя, 2008-10-05, 11:17 | Повідомлення # 31 |
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| 65 кубова - 360 грн., VeRmyT, просто я брав в знайомого за гуртовими цінами. В нього всі деталі японські. Кого цікавить можу дати телефончик. Додано (2008-10-05, 11:17) --------------------------------------------- Підкажіть хто знає. Купляв новий поршень для себе. В комплекті йдуть два компресійних кільця та одне маслосборочне. Так от продавець сказав маслозборочне кільце не ставити. Потім був у майстра, який сказав його ставити. То скажіть де правда?
Honda the power of dreams
|
| |
|
|
| SiruS | Дата: Неділя, 2008-10-05, 16:58 | Повідомлення # 32 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 1 [2%]
| ставь, потому как лишних деталей в комплекте не бывает ) с другой стороны, кому виднее: механику, который шарит в этом или продавцу, который просто продает, наверняка нешаря разницы между алюминевой поршневой и чугунной?
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле! Honda Dio SR (AF25) -> Aprilia RS 125 -> Aprilia SR 50 still in search of 250cc+ sport
|
| |
|
|
| VeRmyT | Дата: Понеділок, 2008-10-06, 02:54 | Повідомлення # 33 |
Майор
Група: Толкові
Репутація: 2 [4%]
| Quote (KonRoY) Підкажіть хто знає. Купляв новий поршень для себе. В комплекті йдуть два компресійних кільця та одне маслосборочне. Так от продавець сказав маслозборочне кільце не ставити. Потім був у майстра, який сказав його ставити. То скажіть де правда? и без маслосъемного будет ездить--но лучше поставить.
Не грузите меня, я не сухогруз. Я танкер, налейте мне! Лидоводы всей страны - обьединяйтесь!!! :) http://www.moto.com.ua/forum.php?id=106264
|
| |
|
|
| KonRoY | Дата: Середа, 2008-10-08, 17:31 | Повідомлення # 34 |
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0 [0%]
| Пропоную в цьому розділі також вказувати поршневі які не варто купляти. На власному гіркому досвіді не рекомендую ставити ЦПГ VMotor
Honda the power of dreams
|
| |
|
|