|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| Номера на скутер |
| S@B@ | Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 19:25 | Повідомлення # 121 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| Quote (SiruS) нам выставлены требования, но нету никаких прав и обязаностей. остоновит тебя гаишник по новым правилам:evil: !начнет- шлем застегнут?документы есть?есть права? и если одного из перичисленых вещей небудет!!!что будеш делать!!!?? я сейчас езжу на авто это пипец само собой права,тех талон!+страховка+тех осмотр+временый тех талон+аптечка+огнетушитель+ремень+и еще дыхни попробуй что нибуть не выполнить!!!!за все штраф а если введут какой нибуть закон для мопедов, то и вообще на штрафуху будут заберать!!!
240 км/ч существует!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 23:20 | Повідомлення # 122 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| я всегда в застегнутом шлеме езжу - безопасность моей головы превыше всего. доки - тоже всегда с собой, лежат вместе с правами. а на машине к счастью не часто останавливают, а если и останавливают то просто банальная проверка документов, хоть и неимеют право останавливать просто для того чтобы проверить документы.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| | |
| |
| Serrik | Дата: Четвер, 2009-07-09, 13:58 | Повідомлення # 124 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
| номера это лишнее!!!!!
|
| |
|
| |
| vitvolf | Дата: Понеділок, 2009-07-13, 22:32 | Повідомлення # 125 |
 Рядовой
| Інформація для роздумів: В Республіці Чехії водії мопедів та скутерів зобов'язані мати права категорії А1, номерний знак та страховку - цивілку. І притягаються до відповідальності, як рівноправні учасники транспортного руху. Як на мене, то з нашими автомобілістами потрібно б і власне життя застрахувати.
|
| |
|
| |
| luckyboy | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 00:20 | Повідомлення # 126 |
 Лейтенант
| Такс...а мені з 16 років можна на скуті самому їздити? (маю на увазі більше 50 кубів)...і взагаліколи можна здати на категорію А1???
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 10:46 | Повідомлення # 127 |
 Полковник
| Quote (luckyboy) Такс...а мені з 16 років можна на скуті самому їздити? Вчи правила дорожнього руху! Там все написано.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Poison | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 13:03 | Повідомлення # 128 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| luckyboy, Головне паспорт отримав- тогды мож і отримувати А1. Без бумажки ти к...шка, а с бумажкой человек. От так в нашій країні заведено з давніх часів.
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
|
| |
|
| |
| vitvolf | Дата: Вівторок, 2009-07-14, 16:22 | Повідомлення # 129 |
 Рядовой
| Наразі МРЕВ не має змоги друкувати категорію А1, у них цієї категорії "немає в програмі". Сторсовно реєстрації також ще не отримали вказівок.
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|