Номера на скутер (5) - ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ - Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Неділя, 2012-02-05, 10:34
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 5 з 9«123456789»
Модератор форуму: wild, Shark43 
Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ » Номера на скутер (Ваші пропозиції!)
Номера на скутер
CrossДата: П`ятниця, 2008-08-29, 15:44 | Повідомлення # 61
Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Ну... тут другое дело когда липа.А если скут 49,9 и в техпаспорте 49,9 - тогда все ок и никто не придрется

Viper Storm 150 new
Honda Dio 28 ZX

SiruSДата: П`ятниця, 2008-08-29, 16:11 | Повідомлення # 62
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
доибаться всегда можно, было бы желание wink

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

CrossДата: П`ятниця, 2008-08-29, 17:12 | Повідомлення # 63
Лейтенант
Якщо ти не порушуєш ПДР,з доками все впорядку,конструкція скутера не порушена або знаходиться в межах установленого порядку,то ніхто ніколи до тебе не причепиться,хіба вони побачать в тобі лоха і першими своїми відповідями на їх запитання ти це підтвердиш - тільки тоді можуть тобі шось пред"явити.А так - ніколи. wink

Viper Storm 150 new
Honda Dio 28 ZX

maks-nazarДата: П`ятниця, 2008-08-29, 20:56 | Повідомлення # 64
Сержант
я завтра їду в мрео получати номера на 150куб. вони мене вже захарили то туда піди то їм щось принеси,хотіли мене розвести на 50грн.но їм невдалось,ставлю його зразу на постійний техпаспорт,бо з тим часовим нехочу лишній раз їхати і гроші знов платити.правда ще треба і техогляд -талон як в машинах.корочє троха попадаливо ,но якщо взяв то мушу до пуття довести smile

CrossДата: П`ятниця, 2008-08-29, 21:34 | Повідомлення # 65
Лейтенант
Давай став smile ,скинь потім інфу що і скільки + фото smile

Viper Storm 150 new
Honda Dio 28 ZX

maks-nazarДата: Неділя, 2008-08-31, 21:29 | Повідомлення # 66
Сержант
окей biggrin

Додано (2008-08-31, 21:27)
---------------------------------------------
Поставив вже на облік в МРЕО,ставив два дня бо невистачило грошей мені моя вина,почалося з друкуванням довідки (його дані),потім кремінальна експертиза робила фото шассі,дали ще бумажку (дав 20грн.на лапу)виходу небуло,потім направили оплатити в касу 178грн.тому що імпортного виробництва скутер,(за українського 115грн.),пішов з 2-бумагами і чеком у віконце (там покажуть) здав ,і через 10хв. дали третю бумагу(зелену),потім на 2-поверх до начальника на підпис (начальник сказав якщо нехочиш ставити на тимчасовий облік а вже на постійний то буде 500грн. на лапу,я з ним домовився за 400грн. треба було сказати за 300 але вже пізно і він може би не захотів.МРЕО СПОЧАТКУ СТАВИТЬ НА ТИМЧАСОВИЙ ОБЛІК А ПОТІМ ПОСТІЙНИЙ,тут я мусів дати щоб лишній раз не їздити і на то саме вийде грн.бо переробляти на постійно обовязково треба.тимчасове дають на 3-місяця),від нього до його (псів ) happy пішов в інший кабінет там сказали що нібито треба робит якусь хрєнь ,згадав(маркерування),(тобто наносити спеціальним маркером на якесь місце,номер шассі, цей номер булоб видно тільки через ультрафіолет) воно в касу коштує 77грн.щоб її неробити то ті (пси) happy хотіли 50гн.на лапу,я пішов туда де роблять і мені сказали що на скутера такого нероблять,хіба якщо сильно хочеш,карочє мєнти хотіли розвести на 50грн.невдалось,потім пішов здавати докум.в вікно сказали треба оплатити техпасп. і номер,я пішов в касу і мені тут невистачило грошей sad 130грн.мусів іншим разом їхати.потім оплатив 340грн.і здав доки.за 40хв. отримав ном. і техпасп.,мені повезло що небуло багато людей smile .Попав я 940грн.на постійну реєстрацію.в мене крім того були ще доки. з митниці на розтаможку бо він новий Вайпер Шторм Ню 150куб. А які фото ти хотів wink

Додано (2008-08-31, 21:29)
---------------------------------------------
Cross----А які фото ти хотів

KonRoYДата: Неділя, 2008-09-28, 18:12 | Повідомлення # 67
Майор
До речі чув що ДАІ впроваджує по всій території України права на транспортні засоби, обєм яких 49,9 і менше. Категорія називається А1. sad

Honda the power of dreams

SiruSДата: Неділя, 2008-09-28, 19:00 | Повідомлення # 68
Генерал-лейтенант
я уже как полтора года получил права. там есть такая категория - нарисован скутерок )))) тоесть это не ново.
на територии винницы, еси не ошибаюсь, уже почти все скутера поставили на учет, в днепре ток начинают с этим бороться. инфа за одессу несколько противоречит одна другой: есть сведения о том что там так же как и у нас. а есть и другая инфа что всетаки там тоже ставят на учет.
з.ы. кста, недавно спрашивали наших ментов, будет ли вводиться регистрация 50сс техники. менты пожали плечами и сказали что ничего об этом не знают. так что если что то и зашевелиться у нашего правительства, то ток в следующем сезоне.

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

DragSterДата: Середа, 2008-10-29, 09:36 | Повідомлення # 69
Рядовой
ну а я чув шо реємтрації не буде але введуть нові правила для до 50сс:
1-їдиш без шлема-штраф
2-по бардюрам штраф
але на номера не будуть реєструвати!

Повідомлення відредагував DragSter - Середа, 2008-10-29, 09:39

SiruSДата: Середа, 2008-10-29, 17:14 | Повідомлення # 70
Генерал-лейтенант
гы, пусть догонят меня, чтобы снят штраф biggrin

SHmuGAДата: Середа, 2008-11-05, 01:08 | Повідомлення # 71
Рядовой
О прикольно, що реєстрації не буде! smile

Повідомлення відредагував SHmuGA - Середа, 2008-11-05, 01:12

RomДата: Неділя, 2009-02-22, 17:43 | Повідомлення # 72
Рядовой
wacko sad

Газуй много-падай громко

IhoRДата: Неділя, 2009-02-22, 19:54 | Повідомлення # 73
Полковник
на скільки ця інфа перевірена і правдива?

FOXДата: Понеділок, 2009-02-23, 10:23 | Повідомлення # 74
Полковник
Реєстрація буде і нікуди ви від неї не дінетесь.
Quote (DragSter)
1-їдиш без шлема-штраф 2-по бардюрам штраф

ха то, ще мало. От їдеш ти десь крім крайнього правого ряду також штраф.

Vita est Via

SiruSДата: Понеділок, 2009-02-23, 19:11 | Повідомлення # 75
Генерал-лейтенант
Quote (FOX)
От їдеш ти десь крім крайнього правого ряду також штраф.

а это уже издевательство. а если я могу ехать больше 60?

Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ » Номера на скутер (Ваші пропозиції!)
Сторінка 5 з 9«123456789»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно