|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| 3 квітня 2010р всеукраїнська акція протесту !!!!!! |
| IhoR | Дата: Понеділок, 2010-03-22, 16:45 | Повідомлення # 31 |
 Полковник
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
| scorpion_vp, все правильно зрозумів!...=))) і я з тобою згідний!...=))) брєд такий шо ппц.... то типу нада на акцію протесту валити...гг
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Понеділок, 2010-03-22, 16:55 | Повідомлення # 32 |
 Генерал-майор
Група: Шеф
Репутація: 5
| Quote (scorpion_vp) Виходить якщо я зараз їжджу на 150-ці по кат А, то коли куплю 50-ку, то тре буде здавати по новій на кат А1. Брєд. ти помиляєшся!А1 дається на скутера особам з 16 років!якшо маєш А то А1 нетреба...вище було сказано про це!
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| Vinni_PooH | Дата: Понеділок, 2010-03-22, 20:23 | Повідомлення # 33 |
 Рядовой
| От якраз коли маєш кат А то тре відкривати ще і А1.... Вопрос от krab23: 1. Каким образом и на основании каких документов будет определятся кубатура? 2. При наличии открытой категории А необходимо открывать кат.А1 ? 3. При открытой категории А и В для езды на квадроцикле, мото с бок.прицепом,трайке надо открывать кат.В1? 4. Как будет происходить купля-продажа скутера 50сс уже стоящего,допустим,на учете? 5. Если у меня уже давно пластиковые права и кат.А,В и С открыты еще до вступления закона в силу мне надо открывать А1???? В этом гандурасе закон имеет обратную силу??! Ответ: 1. Об’єм двигунів визначається на підставі реєстраційних документів транспортних засобів, висновків експертів-криміналістів та довідкової літератури. 2. В посвідченнях старого зразку з передбаченими категоріями А,В,С,D,Е, відкрита категорія А, відповідає категоріям А1 та А. В посвідченнях нового зразку (з розмежуванням категорій А, А1) категорія А не надає права керування транспортними засобами А1. В даному випадку відкриття категорії А1 здійснюється згідно чинного законодавства. 3. Згідно постанови Кабінету Міністрів України № 511-2009року керування квадро- і трициклами, мотоциклами з боковим причепом, мотоколясками та іншими триколісними (чотириколісними) мототранспортними засобами, дозволена максимальна маса яких не перевищує 400 кг, дозволяється при наявності посвідчення водія з відкритою категорією В1.[b] http://www.moto.com.ua/forum.php?id=526215 Так що це повний брєд..Якщо я їзжу на літровому байку і не можу сісти і поїхати на 50сс???? Це для прикладу
Nitro 250cc
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2010-03-23, 09:57 | Повідомлення # 34 |
 Генерал-лейтенант
Репутація: 4
| http://autonews.rbc.ua/autonews/6520/?print=print Quote Те, кто получил водительское удостоверение до 5 июня 2009 года, могут открыть категорию А1 без подготовки и сдачи экзаменов - просто обменяв свои «корочки» с открытием более низкой категории. Тем, кто стал владельцем прав (категорий В, С, Д) после указанной даты, нужно будет пройти обучение по 20-часовым программам и сдать практический экзамен в ОРЭР ГАИ.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| FOX | Дата: Субота, 2010-04-03, 21:06 | Повідомлення # 35 |
 Полковник
| Ну, що хтось був? Як там, чогось домоглися? З того що бачив по телевізору - акція провалилася.
Vita est Via
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Субота, 2010-04-03, 21:59 | Повідомлення # 36 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| Несерйозна була підготовка, не обгрунтовані вимоги. Я цю акцію підтримую, думаю, ще будуть подібні, але повинна бути чіткіша організація. Це при тому, що маю кат.А, мотики зареєстровані, але змушений був один скут 50см продати ще минулого року, щоб не мати мороки з Даї. А якби не той маразм з реєстрацією - я б його собі залишив - дуже зручна річ. Бо на своєму Бургмані по Львову не дуже поїздиш - габаритний, жорстка підвіска, розхід. По місту 50см скутер - ідеальна річ, але тільки тоді, коли можна обійтися без реєстрації. Що таке реєстрація - добре знаю, тримаю 2 мота на реєстрації, менти постійно зупиняють, докопуються до всього - жах один. По телевізору бачив їхні коменти - мовляв так про безпеку турбуються. І ніхто зі скутеристів не міг пояснити, що то тільки прикриття - їм би бабла по більше здерти з людей - більше їх ніщо не цікавить. Та подумайте тільки - причина введення прав і номерів - багато пяних скутеристів. Ніби без прав чи без номерів можна безкарно їздити пяними. Ні звязку, ні логіки - а тупі журналісти то хавають і передають на всю Україну.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Субота, 2010-04-03, 23:00 | Повідомлення # 37 |
 Генерал-лейтенант
Репутація: 4
| получил в асю сообщение следующего содержания: Code Народ, всё прошло АРХИ-ХРЕНОВО. 1. Никто толком не понял чего мы хотели. (хотели регистрацию но по разумным ценам) 2. Организация в Донецке хреновая - народ был неинформирован, в скутерклане начались разногласия по цели данной акции, было мало людей, мало СМИ, толком никто не смог объяснить чё мы там стоим 3. ТСН показали как им удобно, без конкретики и чёткой формулировки требований. 4. Та же фигня с ТРК Украина. 5. По Донецку пробелы: - разъехались раньше времени, т.к. акция была растянута - не смогли нормально собрать подписи, много разъехалось к этому времени - небыло чёткого, большого ёмкого информативного баннера - "ЗА доступную регистрацию" - начало апреля - начало сезона. не все смогли ещё выехать и открыть сезон. В итоге неявка и потери в массовости. - 3е число - праздник. Много людей были заняты подготовкой. - погода неустойчивая, прохладно. В Харькове люди вообще промокли. 5. Представители ГАИ так и не приехали (забили или по поводу праздника или простто забили) ПРЕДЛАГАЮ 1. Определиться сейчас с датой и ВРЕМЕНЕМ проведения следующей акции 2. Всем скутерклубам и организаторам сделать по единому формату баннер "ЗА доступную регистрацию" (коротко, ёмко, информативно) 3. Назначить по городам координационный советы, с ними держать горячую связь. Организовать инициативные группы волонтёров. 4. Распечатать короткие информационные листы, раздавать на перекрёстках, в процессе движения и вообще везде всем участникам на 2х колёсах. Привлечь целевую аудиторию (бабушки, пенсионеры, мало и многоимущих) 5. Оповестить ЗАРАНЕЕ о проведении данной всеукраинской акции все телеканалы, газеты и остальные СМИ. 6. Назначть ответственных за интервью - шоб небыло беканий и меканий. Готовые тексты, вопросы-ответ, лозунги. 7. В конце-концов определиться с требованиями - или отмена регистрации и прав или доступная регистрация, доступное обучение, доступные права, пересмотр ПДД. 8. Добиться открытой встречи с представителями ГАИ. 9. Добиться от ГАИ пояснений по процедуре постановки на учёт, обучения на категорию А1 и все такие мелочи. 10. ИНФОРМИРОВАНИЕ НАСЕЛЕНИЯ, ПРИВЛЕЧЕНИЕ ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МЫ НЕ БЕСПРЕДЕЛЬЩИКИ НА ДОРОГАХ. МЫ РАВНОЦЕННЫЕ УЧАСТНИКИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ. НАС НЕОБХОДИМО ПРИНИМАТЬ, УВАЖАТЬ ЗАЩИЩАТЬ! готов войти в инициативную группу по Донецку, Макеевке, Харцызску, Иловайску. kykin@ukr.net ICQ 296072033 считаю что нужно поддержать, вото только надо бы организоваться так, чтобы небыло как по телеку )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
Повідомлення відредагував SiruS - Субота, 2010-04-03, 23:00 |
| |
|
| |
| arsLviv@ | Дата: Неділя, 2010-04-04, 00:44 | Повідомлення # 38 |
 Рядовой
| SiruS я неспорю все це добре написано!все гарно розказано!а смисл якщо навіть літом коли ми збиралися всі обіцяли приїжати а приїжало десяток і все!якщо щось робити то роботи насовість, проінформувати всіх коли і де щоб небуло потім стидно за це!Розумієш SiruS ми як скутер клуб склалися але невповному обсязі немає ніякої відповідальності!в мене є до тебе дуже багато розмов але це при зустрічі!щойно продивлявся новини на Харківському скутер клубі так у них навіть рейди проводяться !а чого внас нічого неможе бути?
мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto
Повідомлення відредагував arsLviv@ - Неділя, 2010-04-04, 00:48 |
| |
|
| |
| Veber | Дата: Неділя, 2010-04-04, 11:15 | Повідомлення # 39 |
 Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
| По телевізору показали все жахливо: 1. Якогось малолетку, якому ліньки вчити правила руху. 2. Якогось лоха, який, бачте, не любить їздити в шоломі. 3. Мента, який так про безпеку скутеристів дбає. 4. Водія консерви, який наїжджає на культуру водіння скутеристів. Це мені, з 20-річним стажем водіння, особливо образливо, бо я насправді більше зустрічав неадекватну культуру і зневагу до скутеристів саме зі сторони водіїв консерв. Зрозуміло, що перед такою акцією потрібно завчасно розіслати всім ЗМІ від імені скутер-клубів прес-реліз, у якому чітко викласти узгоджені вимоги. Наведу власний ескіз такого прес-релізу. Така PR-акція серйозно би підвищила реноме скутер-клубів. З вимог повинно бути всім зрозуміло, що 1. Скутер-клуби є громадськими обєднаннями, які ратують за високу культуру та безпеку руху скутеристів. Не менти, а саме скутер-клуби дбають про безпеку руху, саме вони проводять розяснювальну роботу про необхідність дотримуватися правил руху не тільки скутеристами, а й іншими учасниками дорожнього руху. А менти дбають лише про власну кишеню. 2. Скутер-клуби виступають не проти знання правил, наявності прав чи реєстрації, а проти системи поборів, яку організували ДАЇ на реєстрації, техогляді та видачі прав. У той час, коли власники інших ТЗ терплять знущання працівників ДАЇ, то власникам скутерів ці побори вже не по кишені. 3. Скутер-клуби виступають за імплементацію Європейського законодавства у царині реєстрації скутерів та необхідності водійських прав, а саме: - реєстрація скутерів має бути максимально спрощеною, дешевою, без проходження обовязкового ТО. - наявність цивілки має бути обовязковою, але вартість її має бути мізерною. - для водіння скутерів достатньо мати права категорії А1, або права з будь-якою іншою категорією. - для отримання прав категорії А1 повинні бути організовані безплатні (або дешеві) курси з вивчення правил дорожнього руху при школах, палацах культури. - поширити категорію А1 (або наявність будь-яких прав) на мототехніку обємом двигуна до 125см. І в тому ж дусі можна продовжити з обгрунтуванням, посиланням на європейський досвід тощо. Тоді буде зрозуміло, що це не безшабашні малолєтки виступають проти правил руху, бо лінки їм вчитися, а серйозна організація виступає проти ментовського безпредєлу і за наведення елементарного порядку.
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Неділя, 2010-04-04, 11:58 | Повідомлення # 40 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Veber, +1!!! !
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Неділя, 2010-04-04, 14:13 | Повідомлення # 41 |
 Генерал-майор
Репутація: 5
| Чесно...я трішки шокований...так недбало організувати акцію і до того позору залучити пресу...ганьба!
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|