Create site free
3 квітня 2010р всеукраїнська акція протесту !!!!!! (2) - ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ - Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Четвер, 2012-02-09, 04:52
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: wild, Shark43 
Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ » 3 квітня 2010р всеукраїнська акція протесту !!!!!! (Проти реєстрації скутерів та введення прав категорії А1)
3 квітня 2010р всеукраїнська акція протесту !!!!!!
BondДата: Субота, 2010-03-06, 12:09 | Повідомлення # 16
Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (sashanova)
А в мене взагалі мотик 200сс, але протест підтримую, бо проти свавіля влади в будь-яких її проявах

ти бунтар однако)) smile smile smile

sashanovaДата: Субота, 2010-03-06, 13:18 | Повідомлення # 17
Генерал-майор
Репутація: 3
Quote (Bond)
ти бунтар однако))

Як би у нашій країні було б хоча 50% як ти кажеш бунтарів, а не просто попи....ть, то ми можливо жили б в зовсім іншій державі... sad

YraДата: Субота, 2010-03-06, 18:03 | Повідомлення # 18
Сержант
Quote (FOX)
Малолєток на дорогах стане менше...
Ненадо я їжджу на скутері вже 2 роки і ніразу невпав! Ше фору дам smile і протест підтримую!!!

Повідомлення відредагував Yra - Субота, 2010-03-06, 18:06

BMIДата: Субота, 2010-03-06, 22:35 | Повідомлення # 19
Рядовой
Акцію та протест підтримую на вісі 100%!!!! wink

arsLviv@Дата: Неділя, 2010-03-07, 00:24 | Повідомлення # 20
Рядовой
я все розумію! але я водій зі стажем в 5 років і вмене відкриті категорії А,Б,С і шо то знову вчитися на категорію А1?мене таке невлаштовує!я підтримую акцію протесту !постараюся приїхати!

мій скутер DEFIANT DT-50QT-3 Bogatto

Повідомлення відредагував arsLviv@ - Неділя, 2010-03-07, 00:27

scorpion_vpДата: Неділя, 2010-03-07, 12:05 | Повідомлення # 21
Подполковник
Quote (sashanova)
Як би у нашій країні було б хоча 50% як ти кажеш бунтарів, а не просто попи....ть, то ми можливо жили б в зовсім іншій державі...

Думаю це частково в мій город камінь. Тому скажу так. Маючи сім"ю, яку тре забезпечувати, на даний момент і в теперішній не простий час, я краще якусь копійку зароблю, або приділю час сім"ї. Тим більше, що в азартні ігри з державою я вже в свій час набавився і потім поставив скут офіційно на доки. Це по перше.
По друге я дуже сумніваюсь, що всі хто тут сказав, що підтримає і вийде на акцію протесту так і зроблять. Половина з них, як мінімум, буде сидіти в дома.
По третє. Я людина слова і завжди стараюсь, щоб мої слова відповідали моїм діям, тому і відверто сказав:
Quote (scorpion_vp)
Я б акцію підтримав, як би катався на 50-ці. Але в мене 150-ка на доках, тому для мене це беззмістовно.

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

BondДата: Неділя, 2010-03-07, 17:15 | Повідомлення # 22
Майор
Quote (scorpion_vp)
По друге я дуже сумніваюсь, що всі хто тут сказав, що підтримає і вийде на акцію протесту так і зроблять. Половина з них, як мінімум, буде сидіти в дома.

хоча я теж маю скут на доках ! але акція стосується всіх хто хоть колись їздив на 50-х cool і тому я за протест тим більше не відомо на чому я завтра буду їздити ( країна чудес ) wink

pavlo(akdi)Дата: Субота, 2010-03-20, 19:57 | Повідомлення # 23
Рядовой
і все ж в львові буде акція протесту?

Я знахожуся тут http://optoff.com.ua/

SiruSДата: Неділя, 2010-03-21, 00:19 | Повідомлення # 24
Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
ниче непонял, что тыцять, чтобы поддержать Оо

прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!

Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)

Shark43Дата: Неділя, 2010-03-21, 10:02 | Повідомлення # 25
Генерал-майор
Репутація: 5
тут мав цікаву розмову з редактором журналу "Скутер" його просила 1 людина щоб скутер підтримав цю акцію...вони відмовилися...тепер дивіться на ситуацію нащо протестувати проти категорії а1???невже ви нехочете позбутися всяких малолєток і придурків на дорогах які позорять нас скутеристів????краще перетворити ту акцію за чесне і легке отриманя реїстрації на скутер і категорії а1!!!!

Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...

IhoRДата: Неділя, 2010-03-21, 10:31 | Повідомлення # 26
Полковник
Quote (Shark43)
невже ви нехочете позбутися всяких малолєток і придурків на дорогах які позорять нас скутеристів???

тут ти правий...
але А1 брєд....
краще би в ПДР ввели "Зобов"язаний зупинитись на вимогу інспектора і тд. і т.п."...щоб перевірили чи є 16 і все...ну і доки на скут...а то куйньою страждають... але ж тоді не буде бабла на мерседеси дядькам в ВР...

Повідомлення відредагував IhoR - Неділя, 2010-03-21, 10:46

Shark43Дата: Неділя, 2010-03-21, 10:46 | Повідомлення # 27
Генерал-майор
ну добре є тобі 16 років і ти незнаєш як виглядає знак одностороній рух чи незнаєш як вести себе на дорозі з2 чи 3 смугами!тому треба мати категорію...щоб була відповідальність...Я за реїстрацію і за категорію...але я проти того щоб це коштувало багато грошей і було дуже складним процесом!

IhoRДата: Неділя, 2010-03-21, 10:51 | Повідомлення # 28
Полковник
ну тут вже трохи батьки відповідають за це...не знаєш ПДР нє фіг на дорогу суватись...
Quote (Shark43)
Я за реїстрацію і за категорію...але я проти того щоб це коштувало багато грошей і було дуже складним процесом!

трохи не сумісні речі...не забувай де ти живеш...
ну реєстрація шось 120..фігня..

і ше одне...в сусідній темі я вже писав,але повторюсь,були в ДАІ,питались за кат А1...ніхто нічо не знає...на рах.реєстрації вони сказали "да,треба!обов"язково"

Повідомлення відредагував IhoR - Неділя, 2010-03-21, 10:55

Shark43Дата: Неділя, 2010-03-21, 11:02 | Повідомлення # 29
Генерал-майор
ну категорія повинна бути чи А чи А1 треба правила знати...
Quote (IhoR)
ну тут вже трохи батьки відповідають за це

ну то добре що в тебе так а половина батьків навіть незнають що в сина є скутер!
На мою думку А1 це будуть прискорені курси які будуть стусуватися тільки того сегменту який потрібен водієві скутера!

scorpion_vpДата: Неділя, 2010-03-21, 22:37 | Повідомлення # 30
Подполковник
Водій скутера це такий самий учасник руху як і водій автомобіля. Тому правила має знати повністю, а не тільки певну їх частину. Я взагалі проти тих брєдових нових категорій. Було колись 5шт все було зрозуміло. Чому для скутера не достатньо просто "А", якщо всі 50-ки так хочуть зареєструвати. Придумали А1 щоб бабла зрубати. Виходить якщо я зараз їжджу на 150-ці по кат А, то коли куплю 50-ку, то тре буде здавати по новій на кат А1. Брєд.

Додано (2010-03-21, 22:37)
---------------------------------------------
Або я чогось не зрозумів...

Viper Raсe 150
scorpionvpi@gmail.com

Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ » 3 квітня 2010р всеукраїнська акція протесту !!!!!! (Проти реєстрації скутерів та введення прав категорії А1)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно