|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| D R A G | |
| |
| Oskar | Дата: Неділя, 2009-02-22, 00:45 | Повідомлення # 31 |
 Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 10
Статус: Offline
| Quote (Ш-Е-Ф-Ф) звичайний скут для звичайної їзди і підготовлений для драгу дві різні речі, на підготовленому для драгу багато не поїздиш ).... Думаю шо в кожного у Львові є другий скут для драгу :)...............ганяти будуть на стоці і відповідно відпадає різке тертя на старті та ін.
Gilera Typhoon Sport series Життя починається після 200 км/год :)
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Неділя, 2009-02-22, 01:16 | Повідомлення # 32 |
 Admin
Група: Шеф
| Quote (IhoR) руки і голова в порядку...і я думаю що роблю і як... це вже непогано - але захист би не помішав, видно ще не падав серйозно (без образ ) Quote (Oskar) .ганяти будуть на стоці і відповідно відпадає різке тертя на старті та ін. так власне до чого я і вів, якщо будуть ганяти на стоці і просто так, то нащо ці всі понти із фотофінішами і світлофорами, перекриванням трас і т.д. Просто не треба робити з мухи слона, а я спробував вам показати, що з мухи можна зробити і два слона
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| serhii | Дата: Неділя, 2009-02-22, 01:20 | Повідомлення # 33 |
 Подполковник
Група: Реальні
Репутація: 0
| Quote (Ш-Е-Ф-Ф) захист би не помішав В мене є шлем !хватить чи ше шось треба ?
ЖИТТЯ заради РУХУ !!!
|
| |
|
| |
| Ш-Е-Ф-Ф | Дата: Неділя, 2009-02-22, 01:26 | Повідомлення # 34 |
 Admin
| serhii, знаеш деякі і в повному комплекті захисту руки-ноги ламають, хоча як кажуть "Спасение утопающих - дело рук самих утопающих"
Мій скутер - G-MAX SH-GT150
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Неділя, 2009-02-22, 10:38 | Повідомлення # 35 |
 Генерал-майор
Репутація: 5
| Ш-Е-Ф-Ф, будуть різні класи!так як і сток так і тюнінг так само і кубатура!датчики треба,щоб обєктивно оцінити заїзд!схема світлофора з датчиками була вчора намальвана(я з другом сів)Скоро визначиться ціна деталей які нам будуть треба і я думаю в зацікавлених не буде проблеми скинутися на даний виріб!Щодо екіпу я думаю вистачить шолому з рукавицями!також НЕ має бути відкритих ділянок тіла!(цупка курточка і якісь штани щоб не протерлись зразу(не спортивні))Також необхідні надійні Гальма!Дороги ніхто перекривати не збирається бо ніхто по вулицях ганяти не буде!!!Буде проводитися на Скнилові(біля МРЕО)!!!лишається лише щоб зібралося більше зацікавлених людей які б відповідали вимогам і вперед!!! Доречі хочу наголосити що ми перші в Україні які за це так серйозно взялися!тому думаю що в майбутньоми ми зможемо вийти на рівень польських змагань по скутер драгу!!! До Німецьких "Scooter weekend""DSSC" нам дуже далеко(((
Життя занадто коротке щоб займатись дурницями...   
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Неділя, 2009-02-22, 12:14 | Повідомлення # 36 |
 Полковник
| Quote (Ш-Е-Ф-Ф) видно ще не падав серйозно (без образ wink ) слава Богу серйозно не падав...(та які можуть бути обіди?...все норм))
|
| |
|
| |
| Rom | Дата: Неділя, 2009-02-22, 15:08 | Повідомлення # 37 |
 Рядовой
| Я думаю траса яка довгий час прослужила для змагань по драгу на машинах найкраще підійде для драгу на скутерах))
Газуй много-падай громко
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Неділя, 2009-02-22, 15:55 | Повідомлення # 38 |
 Генерал-майор
| Rom, підтримую!я думаю"место встречи изменить нелзя!"))))
|
| |
|
| |
| Ghetto | Дата: Субота, 2009-03-14, 15:33 | Повідомлення # 39 |
 Лейтенант
| Коли скидаэмось? Якщо датчики є все ГУУУУУУД  Додано (2009-02-27, 12:03) --------------------------------------------- я втикнув "Scooter weekend""DSSC" гонки ПіПЕззззззззззззззззз Щоб таке організувати треба років з 10 але треба з чогось починати Додано (2009-03-01, 15:18) --------------------------------------------- я на свому вірному скакуні напевно не пиїду бо не всигну затюнити з бабасами проблема хоть би до літа замутити Додано (2009-03-14, 15:33) --------------------------------------------- Народ де ви весна прийшла. Shark43, щось вже придумав з світофором і фінішем
MC GHETTO HONDA DIO AF-18
|
| |
|
| |
| Shark43 | Дата: Субота, 2009-03-14, 16:59 | Повідомлення # 40 |
 Генерал-майор
| Тре зібратися і обговорити!завтра зустріч!приїжай!
|
| |
|
| |
| Kesheme | Дата: Середа, 2009-04-22, 22:49 | Повідомлення # 41 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Маю досвід організаціі драгу! Був в організаторах ЛТК раніше. Система світлофорів і камер називається телеметрія. Так от нам для організаціі драгу вона нафіг не потрібна! Ми на машинах ганялися років 5 до появи телеметріі і в дуже-дуже рідкісних випадках коли було неясно хто переміг- просто робили повторний заїзд! Відстань в 402 м дійсно задовга! Середній стоковий автомобіль з 150 к.с. проходить цю відстань за 17-18 с. з 140-150 кмч на фініші. Скут з двигуном в 150 сс за 402 метри встигне 2 рази набрати максималку і їхати буде секунд 30! Занадто довго! Особисто я навіть дивитись не поїду на заїзди по 402 метри бо тупо схарюсь чекати по 3 хв. між заїздами! А от 201м- саме те!
Aprilia Leonardo 150 Keeway Speed 150 Peugeot 206
|
| |
|
| |
| Yra | Дата: Четвер, 2009-05-21, 18:09 | Повідомлення # 42 |
 Сержант
| Класна ідея: ДРАГ!!!
|
| |
|
| |
| IhoR | Дата: Понеділок, 2009-06-01, 21:36 | Повідомлення # 43 |
 Полковник
| народ,шо ні в кого нема відео з Шарком там де він з червоною 99 їде?  Додано (2009-06-01, 21:36) --------------------------------------------- вже не треба)))
|
| |
|
| |
| sashanova | Дата: Вівторок, 2009-06-02, 09:51 | Повідомлення # 44 |
 Генерал-майор
Репутація: 3
| Треба треба, хто має виложіть, думаю багато кому цікаво буде подивитися, країна має знати своїх героїв!
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2009-06-02, 10:12 | Повідомлення # 45 |
 Генерал-лейтенант
Репутація: 4
| www.SiruS.in.ua/shark/
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|