|
 |
.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:. | Вітаю Вас Гость | RSS |
Мої повідомлення
| мій скутер |
| wild | Дата: П`ятниця, 2007-03-30, 22:12 | Повідомлення # 1 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
Статус: Offline
| Моя суза летс2 Апарат непоганий, взяв я його в "ідеальному" стані, потім довів до "нормально", а ще потім до "терпимого": Зпочатку просто потер пластик, потім відбив коробку повітряного фільтра та бардачок, пізніше повідбивав зеркала, ще пізніше - розтрощив задню фару разом із поворотниками (зістрибував із сходів, а як виявилось потім - щей пластик тріснув), недавно тріснула ручка заднього тормоза... Про ходову та мотор - мовчу - ходова покищо не турбує, а в мотор - сам неполізу........ Наразі всі ці незручності усунені власними силами, окрім однієї - зеркала - не ставлю просто через непотрібність.. П.С. GLP - дякую за допомогу...
хуже пива - лучше нету...
Повідомлення відредагував IhoR2410 - Неділя, 2007-04-22, 08:52 |
| |
|
| |
| Uran | Дата: П`ятниця, 2007-03-30, 23:58 | Повідомлення # 2 |
 Майор
Група: Реальні
Репутація: 0
| Про мій скут багато чого не треба казати. Багато сказано тут
Пали резину, та не спали душі!!! А ще рівно стільки часу намагаюся взнати чого мій скут "пчихає" Моя звірюка XINGYUE XY 50 QT
|
| |
|
| |
| fireblade | Дата: Неділя, 2007-04-22, 13:13 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
Репутація: 1
| Ось моя кобила - - - - >     Добавлено (2007-04-22, 2:13 Pm) --------------------------------------------- Сорі трохи малі фотки.
Чотири колеса везуть тіло, а два душу
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Неділя, 2008-06-08, 18:30 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| А в мене Honda dio af 34. Йо-майо, а як вставити фотку? Добавлено (2008-06-08, 18:30) --------------------------------------------- Щось мало народу розказує про свої скутери, напевно стидаються
Honda the power of dreams
|
| |
|
| |
| wild | Дата: Неділя, 2008-06-08, 21:30 | Повідомлення # 5 |
 дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
| Quote (KonRoY) Йо-майо, а як вставити фотку? кинь мені на мило - я її виложу.
хуже пива - лучше нету...
|
| |
|
| |
| Lezio | Дата: Понеділок, 2008-06-09, 00:15 | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
| В мене Peugeot Speedfight 50cc, як на мене апарат просто супер, повноформатне сидіння, офігенний дизайн, нормальна динаміка і прискорення. Великий виворот руля - в любу щілинку між машинами пролазить. Купив я його вбитим, мотор поремонтував, поклеїв весь пластик, поміняв акумулятор, амортизатори. Поки їжджу без тросика спідометра, але скоро буде і ремінь. Хочу ролики варіатора на пів грама лекші поставити, і поміняти задню покришку а то зимова ппокришка з металевими шипами вже стерлась(((
"України слава ляже поміж народами!" Життя прекрасне!!! живи впевнено! :)
Повідомлення відредагував Lezio - Понеділок, 2008-06-09, 00:33 |
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Середа, 2008-06-11, 18:36 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| Ось
|
| |
|
| |
| KonRoY | Дата: Субота, 2008-06-14, 13:37 | Повідомлення # 8 |
 Майор
| І ще пару фоток
|
| |
|
| |
| DEN | Дата: Вівторок, 2008-07-29, 21:28 | Повідомлення # 9 |
 Рядовой
| Год назад купиил китайца 82сс. Но, рубаха-парень млин, дал знакомой прокатиться и ба-бах... Результат - поцарапанный пластик и отломанное зеркало . Выводов, естественно, не сделал - дал покататься товарищу . Результат еще плачевней. Но сейчас подлатал-подшаманил - бегает как новенький. Вообще-то, я им полностью доволен. Вот только максималка у него больше 75 никогда не проявлялась а рывок нормальный , хотя мне пока не с чем сравнивать. У входа в парк культуры еще собираетесь?
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Вівторок, 2008-07-29, 22:44 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| мы каждое воскресение там собираемся. мою хонду дио привезли с одессы 2 года назад. туда говорят что с японии. за этот период чистил только карб, тоже дал покататься знакомой, как результат - царапаный пластик. сам тоже падал, но ни царапин, ни каких любых других увечий скутер не перенес )) 1.5 месяца назад, с помощью песка на карьере (спасибо шарку, что показал где он находиться) заклинил переднюю вилку. заменил на новую. купил шлем. недавно подшаманил скут - теперь на старом ремне максималка 75-80 км/ч, правда потерялась та резвость что была у скутера (( неделю назад заменены грузики на 6.5 гр, против стандартных 8.5
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Veber | Дата: Середа, 2008-07-30, 11:50 | Повідомлення # 11 |
 Полковник
Група: Толкові
| А пробіг за два роки який?
Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: Середа, 2008-07-30, 13:17 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-лейтенант
| около 2к километров.
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
| |
| Cross | Дата: Четвер, 2008-08-28, 15:07 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| А мій скут зовсім новий,хоча я також дав проїхатись дівчині і та впала і зламала ногу,але скуту нічого,навіть царапин нема.Пробіг 1300км і серйозних поломок не було.Обкатував по правилам...
Viper Storm 150 new Honda Dio 28 ZX
|
| |
|
| |
| Omino | Дата: П`ятниця, 2008-10-31, 13:00 | Повідомлення # 14 |
 Рядовой
| Моя коняка в Дніпропетровську
|
| |
|
| |
| SiruS | Дата: П`ятниця, 2008-10-31, 13:06 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-лейтенант
| тяжело понять что это, сделай фотку побольше чтоли...
|
| |
|
|
НАШ ЧАТ
|