| ggarry | Дата: Вівторок, 2008-08-19, 21:51 | Повідомлення # 46 |
 Лейтенант
Група: Реальні
Репутація: 1
Статус: Offline
| Народ, активніше підтягуйтесь в неділю до парку, цікаво поспілкуватись, обмінятись досвідом. Минулої неділі нагода була заробити по 50 грн і 3 л бензину, прийнявши участь в цікавій акції, а скутерів не вистарчало...
Jamaha Jog NextZone VIPER F1 150сс
|
| |
|
|
| SiruS | Дата: Середа, 2008-08-20, 10:31 | Повідомлення # 47 |
 Генерал-лейтенант
Група: Шеф
Репутація: 4
| хватило, мы как раз 10 скутеров предоставили. организаторы были довольны и сказали что обязательно пригласят нас еще )
прежде чем задать вопрос, убедись что тема на форуме раньше не поднималась (пользуемся поиском) и попробуй поискать информацию в гугле!
Honda Dio AF25 (Black SR) -> Aprilia RS 125 (Black) -> Aprilia SR 50 (Yellow) -> Aprilia RS 50+ (Diablo Black)
|
| |
|
|
| kralik | Дата: Неділя, 2008-08-31, 21:29 | Повідомлення # 48 |
|
Рядовой
Група: Реальні
Репутація: 0
| Да народ привит..яте що клуб е це супер давно пора..так мае бути..думаю викового цензору немае..Треба спилкуватися пидтримувати др друга без того неможна а не тильки по дорзи сигналити..Мисця супер биля монументу..або парку культ внизу..або погулянка..биля озера..и недалеко и е де покататись..погарчати..позмагатись..повирте..головне дружба пидтримка..я хоть и старичок..але чим можу тим поможу...в организации..(ну полюбив я скут це супер..хоча и инвалид..тепер вивчаю организовую читаю..збираю инфо..
RRR
|
| |
|
|