Create site free
бухгалтерія - ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ - Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. - Форум

.:ФОРУМ ЛЬВІВСЬКОГО СКУТЕРКЛУБУ:.

Середа, 2012-02-08, 23:21
Мої повідомленняМої повідомлення
скутер
Скутер: продажа, ремонт,запчасти.

[ Нові повідомлення УчасникиПравила форумуПошукRSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: wild, Shark43 
Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ » бухгалтерія (!)
бухгалтерія
wildДата: Понеділок, 2007-06-25, 20:39 | Повідомлення # 1
дуже злий модератор
Група: Заступник шефа
Репутація: 2
Статус: Offline
Найблищим часом ЛСК буде потрібен бухгалтер.. - Якщо хтось має досвід роботи, або може допомогти інформацією - звертайтеся до адміністрації сайту..
Наперед вдячний за допомогу.

хуже пива - лучше нету...

Ш-Е-Ф-ФДата: Неділя, 2007-09-09, 11:56 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Шеф
Репутація: 10
Ау, народ, невже ніхто не може допомогти??? cool cool cool

Мій скутер - G-MAX SH-GT150

VeberДата: Середа, 2008-05-21, 11:15 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Толкові
Репутація: 1
Та будьте ви трохи простіші. Якщо правління буде працювати на громадських засадах (не отримувати зарплату - а це думаю зайве), то й ніякого бухгалтера не потрібно і з податковою можна взагалі не звязуватися. Якщо не виробляти офіційної печатки і не відкривати банківського рахунку.
А громадська організація може існувати і в такому вигляді (без названих атрибутів).
а якщо вже так припекло і хочеться мати всі ці атрибути (рахунок, печатку, кошторис, членські внески), то раз у квартал прийдеться здавати один звіт для неприбуткових організацій. Дуже просто заповнювати, не потрібно мати для цього жодної освіти. Нічого складного.

Hyosung Aquila, Suzuki Burgman 400

Повідомлення відредагував Veber - Середа, 2008-05-21, 11:16

PoisonДата: Субота, 2008-06-28, 16:22 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Реальні
Репутація: 3
Я не маю великого досвіду в обліку, але то не є настільки складна справа, тим більше, якщо б була можливість поставити в когось 1С Бух., то процеси повністю автоматизуються, тобто і платіжки друкувати можна, ірахунки проводити... (ч.з. банк оплату вести, ну то за умови, що користування Клієнт банком для клубу буде задорогим та й не потрібним задоволенням).

Головне, бажання, а оскільки організація наразі неприбуткова, то відпадає здача купи звітів і т.п.

Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.

Форум » Тусовка - збори, гоцалки, контакти і т.д. » ЛЬВІВСЬКИЙ СКУТЕР КЛУБ » бухгалтерія (!)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

НАШ ЧАТ

Завантаження ...

Copyright IhoR2410 © 2006-2007 Створити сайт безкоштовно